1000 I UNA NINEKA

1000 I UNA NINEKA


....Per què mai donem tant com quan el que reben és esperança....

martes, 29 de mayo de 2012

COM ENS ORGANITZAREM?

Per barris: cada barri tindrà dues mestres, i organitzarem els tallers en funció de les persones inscrites per barris, i en el horaris que consensuïn les mestres i les participants.
Sempre, un dia a la setmana hi haurà un taller tutorial rotatiu per barris pels quals aniré passant. El meu taller serà sempre de 19 a 20,30 i en el dia acordad segons el barri.
Així revisaré com aneu, quantes heu fet, faré un control de qualitat, etc....

1 comentario:

  1. Benvolgudes ninekaires: Hem d'estar contentes. Ahir va ser el gran dia, el dia de la presentació oficial del "Projecte 1000 i una NINEKA" -prèviament presentat en societat el passat dia 13 de maig- i va ser un èxit total: l'entorn, inigualable, en un dels edificis històrics de la nostra ciutat, com és el Castell, on tambè es farà l'exposició de les 1000 i una NINEKA el 15/2/13; la sala d'actes, plena de públic i col·laboradors; el recolzament oficial ben representat, amb la Tinenta d'Alcalde de Polítiques de Ciutadania, per part de l'Ajuntament, i la Dra. Cardesa i l'Edurne, per part de la Fundació de Recerca de l'Hospital Sant Joan de Déu. El visionat del vídeo editat per aquesta Fundació va ser molt emotiu, així com el discurs de la nostra estimada Maria, explicant a què consisteix el projecte, com està organitzat, els objectius que persegueix i el finançament, però, sobre tot, com sorgeix la primera NINEKA i com, arran de la malaltia de l'Arnau, la NINEKA deixa de ser només un guarniment i passa a ser quelcom més: la voluntat de contribuir a la recerca d'una malaltia que encara té molt per descobrir, sobre el seu origen, per què es desencadena i com evoluciona, però, sobre tot, com es pot tractar i com es pot guarir, per vèncer-la finalment. Una fita molt important, tenint en compte l'actual conjuntura de retallades que tan negativament ha afectat el camp de la sanitat i de la investigació. El nostre, serà només un granet de sorra, però és igualment important. I tot això, gràcies a la Maria Rascón, que ens ha convidat a participar del seu projecte, tant creatiu com solidari, i ens ha ensenyat com ds pot reconvertir-se una situació dramàtica en una ajuda envers els altres amb total generositat. Així que, de la resiliència de la Maria n'hem d'aprendre tots. Gràcies, Maria.

    ResponderEliminar